fabrica de termopane

reparatii termopane

INSECTE-STOP

Bun venit in lumea plaselor de insecte de calitate superioara! Daca vrei sa scapi de insecte nedorite in casa ta si sa eviti costurile mari ale meseriasilor, atunci kiturile noastre de plase de insecte sunt solutia perfecta pentru tine!

Kiturile noastre de plase de insecte sunt concepute sa ofere o solutie eficienta si convenabila pentru a proteja casa ta de intruziunile nedorite ale insectelor. Fie ca este vorba de muste, tantari, gandaci sau alti daunatori, plasele noastre de insecte te vor ajuta sa pastrezi interiorul casei tale curat si sigur.

Unul dintre avantajele majore ale kiturilor noastre de plase de insecte este faptul ca pot fi montate foarte usor de catre clientul insusi, evitand astfel costurile mari ale meseriasilor. Kiturile noastre includ toate componentele necesare pentru a monta plasa de insecte, inclusiv rame din aluminiu rezistent, plasa de insecte de inalta calitate, precum si toate accesoriile necesare pentru instalare. Instructiunile noastre detaliate de montare fac ca procesul sa fie usor si rapid, chiar si pentru cei fara experienta in domeniu.

Calitatea este o caracteristica pe care o apreciem in mod deosebit. Plasele noastre de insecte sunt fabricate din materiale durabile si rezistente, care rezista in timp si ofera protectie de lunga durata impotriva insectelor. Plasa de insecte este construita pentru a fi rezistenta la deteriorare cauzata de expunerea la soare, apa si conditii meteorologice nefavorabile, astfel incat sa poti avea incredere in performanta sa pe termen lung.

Un alt aspect deosebit al kiturilor noastre de plase de insecte este versatilitatea lor. Oferim o gama larga de dimensiuni si tipuri de plase de insecte, astfel incat sa poti alege cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Indiferent daca vrei sa acoperi ferestre, usi, balcoane sau alte zone de acces ale casei tale, avem o plasa de insecte potrivita pentru tine. Poti personaliza dimensiunile si culorile plasei de insecte pentru a se potrivi perfect cu designul interior al casei tale, oferindu-ti o solutie functionala si estetica in acelasi timp.

Un alt avantaj al kiturilor noastre de plase de insecte este faptul ca ele ofera o solutie ecologica si sigura pentru a scapa de insecte. Plasele de insecte permit circulatia aerului si nu este necesar sa folosesti spray-uri cu substante care pot dauna sanatatii.

Intraga noastra activitate este focusata pe client. Intregul concept de plase livrate in kitu-ri este al nostru, al Societatii DA Design Confort srl si a fost demarat in anul 2017.

- In decursul anilor am selectat materialele cele mai calitative astfel incat clientul sa fie incantat de produsele primite.

- Avem stocuri mari de materiale si accesorii astfel incat putem fabrica plase insecte rapid, indiferent de marimea comenzilor.

- Am diversificat produsele oferite pe site: plase insecte pe balamale, plase insecte plisse, plase insecte tip rulou. Totodata aceste plase sunt fabricate pe mai multe culori si nuante.

- Am investit in functionalitatea siteului plase-insecte.eu oferind o explorare facila si gasirea usoara a informatiilor necesare.

- Am redus timpul de raspuns la solicitarile clientilor, suntem mereu disponibili pe email, telefon. 

- Am investit in calitatea ambalajelor. fiecare produs este ambalat cu atentie si este inscriptionast cu sigla noastra.

- Transportul este asigurat de Fan Courier, o firma care detine cel mai mare segment din piata si ofera serviciile cele mai bune.

- Am conceput instructiuni de montaj simple, usor de folosit si am realizat mai multe tutoriale video cu montajul plaselor. Montarea plaselor a devenit usor de realizat chiar si de catre o persoana care nu are abilitati tehnico-practice.

- Avem preturile actualizate la zi si oferim in fiecare perioada a anului diverse promotii. Cu toate cresterile de preturi la materiile prime ne straduim sa oferim preturile cele mai mici.

Poate nu avem preturile cele mai mici dar cu siguranta raportul pret/calitate este cel mai bun oferit pe piata din Romania.