fabrica de termopane

reparatii termopane

Termeni si conditii

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă. DA Design Confort SRL are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice.

Accesul la site

Societatea DA Design Confort srl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii DA Design Confort srl, fara acordul scris al acesteia.

Drepturi de autor

Continutul site-ului PLASE-INSECTE.RO, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. DA Design Confort srl si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii DA Design Confort srl si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. DA Design Confort srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC DA Design Confort srl sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Returnare produse

Pentru persoane fizice produsele pot fi returnate in 14 zile***** calendaristice fara a preciza motivul returului. Produsul (produsele) se vor retuna in ambalajul original prin serviciul de curierat rapid. Plata catre client se va face in aceiasi zi in care se primeste coletul. 

Produsele care beneficiaza de garantie vor fi insotite de certificat de garantie. Returnarea produsului (produselor) se vor face in conditiile de mai sus.

Pastrati ambalajele originale !

***** Glafurile NU SE RETURNEAZA. Deoarece sunt debitate pe dimensiunile clientului iar comanda plasata se considera ferma. Masurati cu atentie si specificati culoarea glafului comandat.

Transport

Daca nu va aflati in zona de acoperie FAN COURIER se percepe un cost suplimentar pentru transport.

Vezi aria de acoperire FAN (lista localitatilor pentru care nu se percep km suplimentari).